contact button
login button
Cover Verzekeringen
Cover Verzekeringen
Cover Verzekeringen
Cover Verzekeringen
Cover Verzekeringen
Cover Verzekeringen

WAAROM VERZEKEREN VIA HVMS?


Het kortste antwoord? Omdat verzekeren deskundigheid vereist. En die heeft niet iedereen.

Via talloze websites kunt u ook zelf een keuze uit verzekeringen maken. Zonder tussenpersoon dus. Dat lijkt handig en voordelig.
Maar de werkelijkheid is vaak anders… Laten we eerlijk zijn. Verzekeringen, je wilt er niet teveel over nadenken. Veel mensen doen dat dan ook niet. Tot ze hun verzekering nodig hebben!

Bij HVMS willen we u voor die situatie behoeden. Ons doel is samen met onze particuliere en zakelijke klanten te bekijken welke verzekeringen het beste bij hun situatie passen.

HVMS kan u ook adviseren over uw financiële toekomst. Stoppen met werken? Overwinteren in Spanje? Uw dochter wil twee studies volgen?

Het kan met een plan, zeggen we bij HVMS!

CONTACT EEN HVMS-ADVISEUR 

VOLMACHT


Wij brengen een groot aantal verzekeringen onder bij het volmachtbedrijf DiVerz!, het nieuwe volmachtbedrijf dat HVMS samen met de collega’s van NemassDeBoer uit Volendam en Steijnborg uit Hilversum heeft opgericht. DiVerz! beschikt over volmachten van verschillende gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen zoals ASR, Delta Lloyd,  Nationale-Nederlanden en Reaal.

Door met volmachten te werken zijn wij in staat om op de huidige markt toegesneden producten aan te bieden, snel en efficiënt zelf polissen op te maken en schades zelf af te handelen. Voor een volledige opgave van onze volmachten verwijzen wij u naar de website www.diverz.nl

Naar DiVerz!

HVMS: SECOND OPINION


Noem het een second opinion, noem het een veiligheidscheck. Juist als het om verzekeren gaat wilt u weten dat het goed zit.

Heeft uw tussenpersoon het volledige overzicht? Krijgt u wel alle opties aangereikt?
Past de verzekering die u gekozen heeft wel ècht bij uw situatie?

Bent u kritisch genoeg ten aanzien van het advies dat u krijgt?

VERZEKEREN IS MAATWERK 

DE HVMS-SPECIALIST


“Bij HVMS leven we ons zo goed in, in de situatie van onze cliënten.

Hoe ziet hun toekomst eruit?
Welke risico’s lopen ze?

Geen makkelijke opgave, maar wel héél relevante. Op het moment dat het erop aankomt, dan zien mensen pas wat een goed verzekeringsadvies waard is.“

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET HVMS 

Particuliere verzekeringen


HVMS onderscheidt zich door het persoonlijke advies dat wij geven en het overzicht dat wij hebben over de beschikbare verzekeringsproducten.

Laten we er eerlijk over zijn: verzekeringsvoorwaarden uitpluizen is voor veel mensen niet het aantrekkelijkste karweitje. Het is tijdrovend, vaak saai en een vak apart bovendien. Juist daarom is het verstandig om een professional in te schakelen. Iemand die zich inleeft in uw persoonlijke situatie en u van deskundig advies voorziet. Als uw verzekeringsportefeuille eenmaal ècht goed geregeld is, geeft dat wel zo’n gerust gevoel.

Inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, verkeersverzekering, tuinverzekering, pensioenverzekering, opstalverzekering

Wilt u meer weten over de particuliere verzekeringen van HVMS?

CONTACT MET EEN HVMS-ADVISEUR 

Zakelijke verzekeringen


Als u voor HVMS kiest wat mag u dan van ons verwachten? Als adviseur beschikken wij over een flinke dosis kennis en weten wij wat de markt vraagt.

Maatwerk. Persoonlijk. Toekomstgericht.

Wij adviseren particulieren en bedrijven, van eenmanszaken tot grote bedrijven. U kunt altijd bij ons binnenlopen of wij bezoeken u. Bij schade kunt u voor al uw vragen bij ons terecht en tevens zijn wij een deskundige gesprekspartner voor de experts. Collectieve verzekeringen van onder meer motorrijtuigen, ziekteverzuim, WIA-aanvullingsverzekering, arbeidsongeschiktheid en zorgverzekeringen behoren mede tot onze mogelijkheden. Dankzij ons voordelige privépakket voor personeel kunt u betere secundaire voorwaarden creëren.

INFORMATIE OVER MKB-VERZEKERINGEN  

ADVISERING EN BEMIDDELING 

De verzekeringsbedrijfstak – en HVMS dus ook – vindt het belangrijk dat u goed weet waar u aan toe bent als het om verzekeringen gaat. Vandaar dat we als sector hebben besloten onze dienstverlening te beschrijven in onze Dienstenwijzer.
 

DIENSTENWIJZER (openen als pdf) 

Het Verbond van Verzekeraars in Nederland vindt het belangrijk dat consumenten een goed beeld hebben van verschillende soorten verzekeren. Om die reden zijn verzekeraars verplicht de productwijzers die voor dit doel zijn opgesteld, op hun website te plaatsen.

PRODUCTWIJZERS (openen als pdf) 

Polisvoorwaarden


Wat wel en wat niet onder de dekking van een verzekering valt, staat vermeld in de polisvoorwaarden. HVMS zet deze polisvoorwaarden voor u op de website. Op deze plaats treft u dus altijd de laatste versies van de voorwaarden aan.

DE POLISSEN 

DE VERZEKERAARS 

CONTACT 

HOE WORDEN HVMS-ADVISEURS BETAALD?


Als u bij HVMS over verzekeren komt praten dan kunt er van op aan dat uw adviseur u het beste verzekeringspakket aanraadt. Dat is de kortste samenvatting van de afspraak die hierover gemaakt is met de Autoriteit Financiële Markten. Een eventuele beloning voor het verkopen van een bepaald verzekeringsproduct speelt daarbij geen rol. HVMS is daar glashelder over. Hoe verzekeringsprofessionals door HVMS worden betaald voor hun adviezen leest u hier.

BELONINGSBELEID  

CONTACT 

Schademelding

Als u schade heeft is dat al vervelend genoeg. Wij doen er echter alles aan om u zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen. In het geval van autoschade is dit heel letterlijk maar ook bij bijvoorbeeld een waterschade zullen wij met u in overleg al het mogelijke doen om de oorzaak weg te kunnen nemen en de gevolgen te verhelpen.

Uiteraard kunt u de schade altijd telefonisch melden tijdens kantooruren is onze schadeafdeling te bereiken op telefoonnummer 075-6510680. Uiteraard is het ook mogelijk de schadeafdeling te mailen via schade@hvms.nl . Mocht er in het weekend of de avonduren sprake zijn van een calamiteit welke niet kan wachten tot kantooruren, dan kunt u gebruik maken van ons calamiteitennummer 06-45311486.

Om het schademelden nog een eenvoudig en snel te laten verlopen maken wij gebruik van digitale schadeformulieren. Door gebruik te maken van de de links aan de rechterkant kunt u de schadeformulieren openen en de schade melden. Na ontvangst van het schadeformulier nemen wij (behoudens calamiteiten) binnen 5 werkdagen contact met u op over de regeling van de schade.

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten